Wednesday, May 5, 2010

moshi-moshi....
dah seharian aku mem-bz-kan diri membuat keje...
just nak lepak jap..(tp entry kali ni pendek je tau...)
saja nak menghabeskan masa lunch aku sbelum bergerak ke hotel seri pacific utk photoshoot event kat sana...promote skit kan..hehe

arinie dr pagi non stop bekerja..lari sana sini...
semalam masa nk balik..aku jumpa en shahrul kat finance...sempat la lepak sembang sambil mkn ayam kfc...
pastu tetiba mak dia call...dah abes dia ckp ngan mak dia, mak aku plak call aku...
dh mcm sambung2 plak..aku p0n hepy la...dh lama xdgr suara mak (ada la dkt seminggu lebih...miss u mom)

malam semalam sempat la aku sembang dgn fend psl preparation dia utk kawen..gila ah..dah nk kawen dah housemate aku tuh..rasa mcm xpecaya je...
kejap je kan dh tua..hahaha (bukan aku-org len...)
and sebelum tido sempat gak aku review gambar2 utk tunjuk kat client...
ni adalah salah satu yg nk kena tunjuk...



p/s: ada post sebelum ni yg termasuk dlm tajuk tu psl copycat..just nk citer yg masa exam SPA aritu aku tertipu sb asyik sgt nk meniru..haha..last2 byk yg aku wat salah..tu la..tuhan marah kalo wat jahat..kan dh kena :P
adik2 jgn tiru perangai org camni ok..hahahhaa

2 comments:

pak9 said...

2la.... dok bwat lg perangai dip... (tiru meniru) wahahahaha

astalavista said...

uik..aku mana tiru masa diploma..depa yg duk tiru aku..muahahaha
sebab tu ramai yg kantoi...

 

Copyright 2010 a diary of ..............

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.