Sunday, May 2, 2010

salam,
jumpa lg diminggu pertama bulan mei..
aku xde mende p0n nk cerita...
hari pertama bulan ni dh dihabeskan dgn sepenuhnya secara flexible..
(tido sepanjang hari and siapkan album utk client sambil baca novel)

Novel yang aku beli masa book fair kat pwtc aritu...
mak aih..murah sial buku kat sana...rasa macam rugi je xdpt nk pusing2 lama kat sana.
malay novel aka novel ahadiat akashah yg aku beli murah gila..Rm20 for 7 books...
itu dh murah tahap gaban dah tuh..
(dia nk wat clearance..so aku tlg clear kan la...)hehe
cuma xsempat nk belikan utk El buku novel THE TWILIGHT SAGA...sorry..buku tu abes cepat sgt..ramai peminat la katakan..but i've got the pdf version..complete set plak tuh..kalo sapa2 nak bgtau la..bleh send email je buku2 tuh..huhu

and memandangkan ada byk keje lain aku nk kena buat so kebanyakan buku2 tu dlm keadaan bersepah dlm bilik and sebahagiannya kak M dan E pinjam..sempat la jugak aku settlekan 2-3 buku untuk membuang masa aku yg amat berharga tuh..hehe
untuk novel english plak aku beli 2 buku je...agak mahal la...2 for rm50..
and lepas tu plak dpt buku novel english murah masa pegi midvalley dgn ainul...
rm10 for 2 books..sempat la jugak kami tgk cite clash of titans mlm tuh...

citer tu mmg menarik..cuma bg aku, rasa xpuas la..
jalan cita mmg menarik..cuma kekurangan plot2 lawan yg lebih bagus and waktu tayangan yg agak pendek..xsampai 2 jam p0n..agak mengecewakan
and cita tu plak lebih kurang mcm percy jackson, so kami terpaksa membandingkan kedua-dua filem tersebut..
mmg seperti dijangka..percy jackson menang...hehe (vote sendiri2 la...)
walaup0n percy jackson p0n sama gak kelemahan dia..

uik..kata xde mende nk cita..tp dh melalut panjang..hehe..
ok la..nk g tgk lunch dh ready ke blum..
oh..forgot to tell u..aku kat opis..
kan arinie kena keja..sebab tu la title post nih psl keja....
lgp0n kat opis je la yg senang nk guna tenet..so here i am..
back in de office..on weekend plak tuh..esk keje lagi..muahhahaa
rasa mcm nk nanges.. :P
ok la gtg
sehingga berjumpa lg di post yg lain..
bubbye
salam

5 comments:

pak9 said...

mcm blog pompuan lak aku baca... awat xletak xoxo kat bwh tu? wahahahahaha

astalavista said...

macam hampeh...
dis is the true story of people and stories surrounding me..
(cerita yang terdapat di dalam blog ini adalah rekaan semata-mata..tiada kena mengena dgn yg dh mati atau masih hidup atau yg dh jd zombie..)

Anonymous said...

owh...kuar dating ropenye time ni..

el said...

owh...kuar dating ropenye time ni..

astalavista said...

kuar dating apa plak??
g tgk movie la...

 

Copyright 2010 a diary of ..............

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.