Thursday, May 13, 2010

salam,
nilai2 murni..
rasanya, salah satu yg penting kat murni tu ialah 'makan untuk hidup, n hidup untuk makan'...haha..
ni bukan cerita psl nilai2 murni..cuma nilai2 yg ada kat kedai bernama Murni..kat SS2

bukan apa...cuma aritu aku pegi ke kedai tu buat kesekian kalinya..kakiku melangkah datang ke murni...ditemani oleh pak9, ahya, and lastly, ainul. masa first time aku dtg kedai ni(masa masuk utm semarak)ditemani oleh adhim, org pertama yg perkenalkan murni kat aku...mmg senak perut aku dibuatnya..apa tak nya, makanan kat sini semua big portion..mmg penuh la perut aku..siap rasa high akibat terlebih makan..muahahaha

ok..beralih semula ke story asal...
just wanna say thanx to ahya n ainul for accompanying us to murni...
amacam, seronok kan lepak ngan kami...lenkali bleh lepak lg..
kita ajak ramai2 skit..biar havoc terlebih...muahahha

nah..ni semua gambar2 semasa aktiviti memenuhkan perut di murni...











p/s: sory lmbt skit..sangkut akibat terlampau bz...(susah betul jd org bz..hahaha)

3 comments:

pak9 said...

bz la sgt... oi. xdak ka gambaq aku yg lg hensem?? nmpk cerah kapla.. T_T

Aya Emerald said...

ngahaha. nmpak aku bizi juga di situ. bizi makan. lol. :))

flawracle-da-big-boss said...

jealous siot~

 

Copyright 2010 a diary of ..............

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.